1

Onderwerp: Diepvriesframboosjes

Goeiemorgen!  :9

ik wil vanmiddag alvast een taart bakken en vullen voor komende vrijdag. Deze wil ik vullen met bonbonbloc mousse en diepvriesframbozen, maar kan ik dit daarna nog een keer invriezen?

2

Re: Diepvriesframboosjes

ja hoor, doe ik ook

Facebook fanpagina: Julie's Taarten

3

Re: Diepvriesframboosjes

mag ook even iets vragen in dit topic?

doe je dan de frambozen (bevroren)door de bonbonblocmousse?

Als de taart ontdooit en de framboosjes dus ook heb je dan geen last van het vocht?

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

4

Re: Diepvriesframboosjes

doe meestal de frambozen op een laagje slagroom leggen (of champagnecreme). Ik leg ze er bevrozen op en tegen dat de taart wordt opgediend zijn ze perfect. en nee, ik heb geen last van vocht. gebruik die van AH.

Facebook fanpagina: Julie's Taarten

5

Re: Diepvriesframboosjes

Ik doe het ook zoals dreamer en dat gaat prima. Die van AH zijn erg lekker, de bosbessen trouwens ook.

6

Re: Diepvriesframboosjes

Ik doe ze er ook bevroren in. In bijna elke taart die ik maak. Nog nooit problemen gehad.

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen