Onderwerp: Diepvriesframboosjes
Goeiemorgen!
ik wil vanmiddag alvast een taart bakken en vullen voor komende vrijdag. Deze wil ik vullen met bonbonbloc mousse en diepvriesframbozen, maar kan ik dit daarna nog een keer invriezen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Diepvriesframboosjes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Goeiemorgen!
ik wil vanmiddag alvast een taart bakken en vullen voor komende vrijdag. Deze wil ik vullen met bonbonbloc mousse en diepvriesframbozen, maar kan ik dit daarna nog een keer invriezen?
ja hoor, doe ik ook
mag ook even iets vragen in dit topic?
doe je dan de frambozen (bevroren)door de bonbonblocmousse?
Als de taart ontdooit en de framboosjes dus ook heb je dan geen last van het vocht?
doe meestal de frambozen op een laagje slagroom leggen (of champagnecreme). Ik leg ze er bevrozen op en tegen dat de taart wordt opgediend zijn ze perfect. en nee, ik heb geen last van vocht. gebruik die van AH.
Ik doe het ook zoals dreamer en dat gaat prima. Die van AH zijn erg lekker, de bosbessen trouwens ook.
Ik doe ze er ook bevroren in. In bijna elke taart die ik maak. Nog nooit problemen gehad.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Diepvriesframboosjes
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.