Onderwerp: Bekleden met marsepein
Hai allemaal,
Ik heb via de webshop een starterspakketje marsepein gekocht. Ik had nog nooit eerder een taart gemaakt maar het leek me ontzettend leuk om dit wel te gaan doen.
Nu heb ik gister een beetje zitten proberen. Helaas had ik nog niet alle benodigdheden bestelt dus wat het een beetje aanknoeien omdat ik niet kon wachten..
Ik had met gewone cakemix een rond taartje gemaakt, deze met mijn geniale taartzaag doormidden gesneden en gevuld met een dun laagje jam en banketbakkersroom. De room heb ik ook op het taartje gesmeerd (dit was iets te vochtig voor de marsepein).
Maar het probleem wat ik tegen kwam was.. het uitrollen en kneden van de marsepein. Ik vind het best wel hard, en als ik het wil uitrollen met de deegroller blijft het steeds plakken en de randjes scheuren heel lelijk. Nu heb ik een berg poedersuiker gebruikt om het minder plakkerig te maken, maar die randjes werden er niet echt mooier op.
Hoe doen jullie dit? Of hebben jullie dit probleem niet?
Alvast bedankt!