1

Onderwerp: chocotoef

Ik heb een opdracht voor cupcakes met toeven, nou ben ik daar al niet goed in (heb ik ook gemeld aan de dame in questie maar ze wilde toch bij mij bestellen) nu wil ze er 10 met chocoladebotercreme, 10 met aarbeienbotercreme en 10 met vanille botercreme.
Voor de vanille & aarbei kan ik neem ik aan 'gewoon' extract (of hebben jullie andere suggesties??) gebruiken maar kan ik chocoladepasta door merenquebotercreme doen?? en wat is de verhouding dan?

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

2

Re: chocotoef

Je kan door de merenquebotercreme inderdaad gevoon chocopasta doen.
Dan maak je eerst de bc zoals je m altijd maakt en doet er dan chocopasta door tot je het lekker genoeg vindt smaken!
Wat ook heel lekker is is bonbonbloc zacht laten worden in de magnetron (beetje af laten koelen) en dat dan door de bc doen. Wordt hier super lekker gevonden! :9

Kijk ook eens op ~Sugaridoo~ voor recepten en howto's!     (Twitter: @Sugaridoo)

3

Re: chocotoef

En misschien Patidess voor de andere smaken?

Groetjes, Elly