Ik vind zelf botercreme ontzettend lekker
dus bij marsepein of fondant snijd ik mijn biscuit 2x, doe ik op 1 laag dus aarbeienjam en op de andere laag botercreme. Dan smeer ik de taart in zijn geheel af met een dun laagje botercreme en dan doe ik mijn fondant of marsepein er overheen. Vind ik echt super lekker.
Ik gebruik altijd de botercrememix van funcakes.
Maar hier op het forum lees je echt heel vee combinaties. Dus ook jam en slagroom, of jam een banketbakkersroom (vaak afgekort naar bbr) ook doen veel mensen een smaakje door de botercreme. Je kunt dus alle kanten op met je vulling! Het is dus voornamelijk de vraag wat je zelf lekker vind, want in principe kan alles.
Waar je wel rekening mee moet houden bij je jam laag (of als je eventueel slagroom zou gebruiken) dat je niet te dicht langs de buitenrand smeert, of anders eerst even een randje botercreme erop spuit, want als je jam of slagroom in aanraking komt met je fondant, dan gaat dat smelten en dat is zonde van je werk.
Op het forum kun je in oude berichten echt heel erg veel lezen. Staan ontzettend veel tips op!
Veel plezier met het maken in ieder geval!
Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een goed 2012!!