Onderwerp: How to.....zwarte piet???
Beste taartenbakkers,
Ik heb vorige week mijn eerste workshop gevolgd en ben dus echt onervaren....Heb wel de hotelschool afgerond en daar ook diverse cursusjes gedaan zoals suikerblazen, maar das al wel zo'n 20 jaar geleden....ahum Maar het ligt me wel en vind het wel super om te doen en zodoende wat basis aangeschaft om een sint-taartje proberen te maken.
Ik wil nu voor dat taartje in ieder geval ook een zwart pietje erop, liefst geboetseerd. Ik google me suf, maar kan niet echt een goed How To vinden......tot nu toe alleen eentje gevonden ergens in dit form van alleen een hoofdje.
Heb dus wel afgelopen 2 dagen zitten oefenen met marsepein, maar vind het resultaat nog niet bevredigend (alhoewel mijn kinderen oooh's en aaah's riepen...haha)
Heeft iemand een gouden tip van een goede how to?
alvast erg bedankt voor iedere tip of link!
groetjes
Sietske