1

Onderwerp: Ervaring Tobleronne mouse?

Heeft iemand wel een tobleronnemouse gemaakt? Kun je deze invriezen?

2

Re: Ervaring Tobleronne mouse?

of je hem kan invriezen weet ik niet zeker... maar je moet de gesmolten choco la echt minstent 4 uur in de koelkast laten afkoelen voordat je verder gaat... anders wordt het niet dik....

3

Re: Ervaring Tobleronne mouse?

Maar dan wordt de choco toch weer hard??

4

Re: Ervaring Tobleronne mouse?

Ik heb hem toevallig van de week nog gemaakt. En ik laat hem echt geen 4 uren opstijven. De mousse goed laten afkoelen alvorens te kloppen met slagroomversteviger. Ik denk dat je hem wil kunt invriezen. Slagroom kun je immers invriezen.

5

Re: Ervaring Tobleronne mouse?

ik had de choco gesmolten en door de slagroom geroerd. dat laten afkoelen en later opstijven.... omdat de slagroom al door de choco zat, werd deze niet weer hard....