Onderwerp: Ervaring Tobleronne mouse?
Heeft iemand wel een tobleronnemouse gemaakt? Kun je deze invriezen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ervaring Tobleronne mouse?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Heeft iemand wel een tobleronnemouse gemaakt? Kun je deze invriezen?
of je hem kan invriezen weet ik niet zeker... maar je moet de gesmolten choco la echt minstent 4 uur in de koelkast laten afkoelen voordat je verder gaat... anders wordt het niet dik....
Maar dan wordt de choco toch weer hard??
Ik heb hem toevallig van de week nog gemaakt. En ik laat hem echt geen 4 uren opstijven. De mousse goed laten afkoelen alvorens te kloppen met slagroomversteviger. Ik denk dat je hem wil kunt invriezen. Slagroom kun je immers invriezen.
ik had de choco gesmolten en door de slagroom geroerd. dat laten afkoelen en later opstijven.... omdat de slagroom al door de choco zat, werd deze niet weer hard....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ervaring Tobleronne mouse?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.