Onderwerp: Welke marsepein/fondant voor beginner?
Ik zie door de bomen het bos niet meer, dus stel mijn vraag maar even zo. Kan zo snel geen topic vinden wat mij direct antwoord geeft op mijn vraag, dus als die er wel is hoor ik het graag.
Ik ben een beginner op taarten-bekleed-gebied. Heb nu een fruitcake gebakken die ik wil bekleden met een laag marsepein en een laag rolfondant daaroverheen. Welke marsepein en rolfondant (merken) kan ik het beste kopen als beginner? Wat rolt goed uit, scheurt niet, is het lekkerst enzovoorts.
Wat heb ik verder echt nodig voor het goed en mooi bekleden van taarten? Ik heb gelukkig al veel keukenspullen maar is er iets wat echt onmisbaar is?
En weet iemand in de omgeving utrecht een winkel waar ik het kan kopen? Ik kan het natuurlijk via de webshop bestellen maar wil eigenlijk graag in een winkel kijken eerst. Hebben de Makro of Sligro marsepein en rolfondant? Andere tips hier in de omgeving Utrecht?
Ik lees natuurlijk ondertussen het forum door, maar als iemand goede tips heeft hoor ik het graag.