Dat zijn nou goede tips waar ik wat aan heb!!! Ik maak nu bijna een jaar taarten, heb er inmiddels al aardig wat gemaakt, maar het mooi glad krijgen vind ik nog steeds het moeilijkst. Je zag steeds de "randen" van de vulling erdoor, dik of dun gesmeerd, maakte niet uit. 2 lagen had ik nog nooit bij stil gestaan. Echt superidee! Gister voor het eerst een uur in de koelkast na afsmeren, en nu bleek dat je fondant er veel makkelijk op kunt "schikken", zonder dat het gelijk plakt zoals het zit. Als je de taart doorsnijdt om te vullen zitten er vaak aan het biscuit oneffenheden die ik zo moeilijk wegkreeg. Dan leek hij strak.....tot de fondant erover kwam......ellende! Maar nu kom ik steeds verder met jullie goede tips! Bedankt!
Ik heb vorige week mee gedaan aan een taartdecoratiewedstrijd, (niet gewonnen) maar mijn net zo strakke fondantje heeft me veel punten gekost. Jammer..........
Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd!