1

Onderwerp: Tips Baleys- en champagne botercrème

Hoeveel baileys moet ik doen in een botercréme van 125 gram boter-250gr. poedersuiker en 2 lepels melk?
En welke champagne kan ik gebruiken voor in een botercréme te doen?

Bedankt!

Re: Tips Baleys- en champagne botercrème

ik zou de 2 lepels melk vervangen door de baileys

3

Re: Tips Baleys- en champagne botercrème

ik moet binnenkort ook champagne en baily's maken (met de mix)  ik gebruik normaal de patidess, dus ik lees even mee

N-Joy Cakes

4

Re: Tips Baleys- en champagne botercrème

dianaatstyle schreef:

ik zou de 2 lepels melk vervangen door de baileys

Zo zou ik het ook doen  :Y

5

Re: Tips Baleys- en champagne botercrème

tot het naar baileys smaakt?

Re: Tips Baleys- en champagne botercrème

als 2 lepels de hoeveelheid vocht is wat in je recept moet gewoon vervangen voor baileys of tiamaria of koffiekaatje enz

heb laats bbr gemaakt en daar 50 ml water vervangen door 50 ml baileys
heerlijk en normaal drink ik geen alcohol maar hier zou ik verslaafd aan kunnen raken