Onderwerp: Tips Baleys- en champagne botercrème
Hoeveel baileys moet ik doen in een botercréme van 125 gram boter-250gr. poedersuiker en 2 lepels melk?
En welke champagne kan ik gebruiken voor in een botercréme te doen?
Bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Tips Baleys- en champagne botercrème
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoeveel baileys moet ik doen in een botercréme van 125 gram boter-250gr. poedersuiker en 2 lepels melk?
En welke champagne kan ik gebruiken voor in een botercréme te doen?
Bedankt!
ik zou de 2 lepels melk vervangen door de baileys
ik moet binnenkort ook champagne en baily's maken (met de mix) ik gebruik normaal de patidess, dus ik lees even mee
ik zou de 2 lepels melk vervangen door de baileys
Zo zou ik het ook doen
tot het naar baileys smaakt?
als 2 lepels de hoeveelheid vocht is wat in je recept moet gewoon vervangen voor baileys of tiamaria of koffiekaatje enz
heb laats bbr gemaakt en daar 50 ml water vervangen door 50 ml baileys
heerlijk en normaal drink ik geen alcohol maar hier zou ik verslaafd aan kunnen raken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Tips Baleys- en champagne botercrème
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.