Re: [HOW TO] Wave taart
Mooie uitleg. Had het op internet ook al eens gezien. Is een leuke techniek om te gebruiken. Mooi duidelijk zo met alle foto's.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOW TO] Wave taart
Mooie uitleg. Had het op internet ook al eens gezien. Is een leuke techniek om te gebruiken. Mooi duidelijk zo met alle foto's.
Nou, ik heb net mijn allereerste wave taartje bekleed!
Toen de taart eindelijk zover was om bekleed te worden
werd ik wel even een beetje nerveus Ik wilde de taart
per se in één keer bekleden - en het viel hartstikke mee!
Hij staat nu nog even hard te worden in de koelkast, maar
voor een eerste keer ben ik tevreden!
Bedankt voor de how to!
geweldig!!
Wow wat een prachtige taart zeg ook de How to is goed uitgelegd. Bedankt
Ik heb een vraagje: kan je de taart in één keer bekleden?
ik vind hem ook super.. mis alleen een foto van de zijkant bekleden..
ik kom er echt niet uit
Wie kan mij uitleggen hoe ik hem moet bekleden? Heb namelijk geen flauw idee hoe ik dat zou moeten doen....
Staat beschreven in de tekst...
En van de volgende stappen ben ik vergeten foto's te maken:
10) Je bekleedt de taart in 2 keer: Voor de bovenkant maak je een rondje van je marsepein/fondant m.b.v. je gebruikte bakblik. Netjes erover heen draperen en smootheren. Dat wat er buiten steekt moet je wegsnijden.
11) Voor de zijkant rol je een lange lap van je marsepein/fondant en hiermee bedek je de zijkant. Je plakt deze lap goed tegen je golven aan en tegen de marsepein/fondant bovenop.
12) Dan knip je de zijkant van bovenaf zo dat de twee delen één worden en smoother je ze 'aan elkaar vast'.
13) Omdat je toch een naad ziet, plak je bijvoorbeeld een parelrand over de waves en de naad van de zijkant werk je ook netjes weg.
14) En nu verder decoreren!
Mja, maar kan je die over gebleven stukken rand beetje netjes wegsnijden dan???
Mja, maar kan je die over gebleven stukken rand beetje netjes wegsnijden dan???
Ja, hoor, dat kan best! Ik knip het altijd weg met een fijn schaartje!
THanks, als ik tijd heb binnenkort ga ik het zeker proberen!
ooo super tip!!
ik ga hem van het weekend uitproberen!!
tanx
wat een super duidelijk uitleg, thanks
hoi hoi
nou ik heb het van het weekend geprobeerd en de wave zat er goed in
maar toen head ik mijn taart gevuld met banketbakkers room!
WAT EEN ELLENDE!!
Hij was helemaal ingestord!
ik dacht laat me nu maar eens banketbakkersroom gebruiken!
nou noooooit meer ,
ik had geen hoge rechte taart meer
het was een laag taartje geworden met een bierbuikje van de zijkant
ik heb er geen foto's van gemaakt , ik vond het te erg gewoon.
volgende week maar weer eens even opnieuw proberen
bedankt voor de goede howto, ik heb gister een wave taart gemaakt met behulp van jou beschrijving
super how to
Heel fijn om te weten hoe het werkt.
Bedankt
hoi hoi
nou ik heb het van het weekend geprobeerd en de wave zat er goed in
maar toen head ik mijn taart gevuld met banketbakkers room!
WAT EEN ELLENDE!!
Hij was helemaal ingestord!
ik dacht laat me nu maar eens banketbakkersroom gebruiken!
nou noooooit meer ,
ik had geen hoge rechte taart meer
het was een laag taartje geworden met een bierbuikje van de zijkant
ik heb er geen foto's van gemaakt , ik vond het te erg gewoon.
volgende week maar weer eens even opnieuw proberen
Ik wil m ook wel eens proberen, maar moet je perse banketbakkersroom gebruiken dan???
Waarom zou je per se banketbakkersroom moeten gebruiken??
Waarom zou je per se banketbakkersroom moeten gebruiken??
Die kun je nl alleen maar gebruiken met een zeer stevig gespoten dijkje en dan nog zou ik het met zo'n vorm niet doen. je hebt stabiliteit nodig en dat kan het beste met merengue botercreme!
Ik heb het kapsel gebakken en alvast de plek van de prikkers gemarkeerd. Hij staat nu in de vriezer. Spannend hoor! Ik heb trouwens een bakpapiertje uitgeknipt en zoveel keer dubbel gevouwen. Hoefde ik niet te meten
Suikertaartjes-Suuz schreef:Waarom zou je per se banketbakkersroom moeten gebruiken??
Die kun je nl alleen maar gebruiken met een zeer stevig gespoten dijkje en dan nog zou ik het met zo'n vorm niet doen. je hebt stabiliteit nodig en dat kan het beste met merengue botercreme!
Nou het zal wel kunnen hoor, maar ik vroeg me af hoe iemand erbij komt dat je ALLEEN banketbakkersroom zou kunnen gebruiken... Ik snapte die logica niet echt.
Bedankt hiervoor, super duidelijk!!
mooi hoor! ik vroeg me ook af...hoe doen jullie dat?!?! ik dacht dta er een speciale bakvorm was. Erg mooi!!! Met wat heb je die ankers gemaakt?
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOW TO] Wave taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.