Onderwerp: hoelang kan een taart gevuld met oa slagroom buiten de koelkast
Ik ben een taart aan het maken voor een collega,
zij vriest hem straks gelijk in en haalt hem zaterdagochtend uit de vriezer,
en laat hem in de koelkast ontdooien voor zondag.
Nu moet een taart altijd even uit de koelkast om mooi op te drogen,
en om beter op temperatuur te komen en op smaak.
Maar er zit slagroom in verwerkt,
hoe lang kan de taart dan buiten de koelkast voor gebruik?
en kan de taart daarna dan weer in de koelkast voor visite die later komt?
Ik heb gezocht met de zoekfunctie, maar kan het echt niet vinden.
), kaarsjes, blazen en taart uitdelen en erna het restant de koelkast weer in. Ik vind zelf eigenlijk dat de taart net uit de koelkast beter snijdt (geen plakkerig fondant) en de vulling vind ik dan net iets lekkerder en steviger zeg maar. Bij mij doet het aan de smaak van de fondant ook niks af. Dat is mijn ervaring tenminste...
