Onderwerp: botercreme 1:1 loopt onder de taart uit
Goedemorgen,
Heb gisteren paddestoeltaartjes gemaakt, superleuk om te doen en goed gelukt ook.....Nu heb ik wel een vraga
Ik smeer sinds kort af met bortercreme 1:1, die heb ik dinsdag voor het eerst in de KA gemaakt en ik von het nogal dun geworden.
Maar goedi nde koelkast gisteren op de taartjes gesmeerd en het was goed. Alleen met het bekleden van de paddestoeltjes leip het er een beetje onder uit. terwijl het in de koelkast echt hard was geworden(hele middag erin gestaan)
Dit zijn de stappen die ik heb gedaan:
1: eerst gevuld afgesmeerd met botercreme. wel wat dikker want gebruikte voor de stammetjes witte marsepein, maar ook niet zo overdreven dik.
2: toen bekleed, overige marsepein afgeneden en toen kwam het eroner uit.
Dit zou betekenen dat je altijd een rand om je taart moet maken om het te verdoezelen want dit is natuurlijk niet mooi..
Wie kent dit probleem?