Onderwerp: beginnersvraagjes
Hey iedereen,
Ik ben nogal nieuw in het wereldje van het taarten maken maar wil toch zeer graag de bruidstaart voor ons bruidsfeest zelf maken. Ik heb wel al wat ervaring in het gewoon taarten maken maar totaal niet in het bekleden met marsepein en decoreren.
Hierdoor heb ik deze topic gestart om mijn (waarschijnlijk soms wel domme ) vragen te kunnen stellen aan de meer ervaren bakkers onder jullie
1. Ik lees veel over het gebruik van marsepein en de engelse sites spreken veel van Gum paste, is dit hetzelfde product in een andere taal of id dit een compleet ander produkt?
2. Bij het uitrollen van mijn marsepein op een glad oppervlak blijft het toch nog steeds plakken , is er een manier om dit te voorkomen?
3. Hoe kan ik het best na het bekleden de decoratie bloemetjes vasthechten aan de bekleding? ze vallen er steeds weer af
voorlopig zal ik hier stoppen maar er zullen wel nog vele vragen volgen vooraleer de taart voor onze droomdag klaar is