Onderwerp: grrrrr.....rotmarsepein (of ligt het aan mij?)
hier een gefrustreerde taartenbakster.......
Ik heb marsepein van funcakes , maar wat een rotspul is dat zeg. Het scheurt en barst aan alle kanten. Het begint al wanneer ik het uit de verpakking haal. Dan brokkelt het al een soort van af, of het barst open. Bij het uitrollen ontstaan er barstjes en bij het bekleden is het helemaal drama..... Net heb ik mn hele bekleding weggegooid.... was geen beginnen meer aan.
Ligt het aan mij of ligt het aan de marsepein? En wat ik me afvroeg, is dat ook met fondant zo?
Hier 2 foto´s van hoe het eruit ziet


als je dat niet voelde, dan heb je nog niet voldoende gekneed 

. Water voor fondant, en crisco voor marsepein. Mijn marsepein is eigenlijk nooit echt droog, doe het vaak even in de magnetron. Maar ga toch eens proberen met water.
. Moet het toch ergens gelezen hebben. maar die hadden het dan ook fout........