Onderwerp: biscuit komt niet omhoog? HELP
Hoi,
Ik heb van de week een taartje gemaakt, zomaar. Ik heb netjes het recept gevolgt van biscuit 2.
Ik had ook een tip gekregen om meer beslag te maken voor beter resultaat:
6 eieren
180 gram suiker
180 gram bloem
en een beetje zout.
Ik heb de eieren en de suiker gemixt tot het een beetje wittig en lobbig zag (als slagroom) en daarna de bloem gezeefd en omgeroerd (vouwen) hij was zo luchtig als wat. In de oven gedaan, 40 minuten...hij was gaar.... ik bak in een springvorm van 25 cm? maar hij kwam geen eens tot de helft. er zat tot de helft beslag in en hoger is ie niet gekomen. Hoe krijg ik een biscuit omhoog???
ik heb er maar een boltaartje van gemaakt, die ook nog eens uit elkaar viel, de biscuit was erg droog....ik heb een opdracht staan voor a.s zaterdag (2 oktober)
wanneer kan ik het beste bakken, en hoe komt dan de biscuit omhoog.
Ik heb een hetelucht oven, en ik denk dat ik maar ga bakken op 160 graden....en ik had bakpapier langs de rand....maar daar krijg je bobbelige taart van! help dames....mijn opdracht zaterdag moet een stapel van 3 worden.