Onderwerp: Diverse vragen
Ik wil komende week voor het eerst thuis een taart gaan maken en moet nog wat spullen aanschaffen daarvoor. Voordat ik dit ga doen, heb ik een paar vragen. Hoop dat jullie mij kunnen helpen.
Welk spuitmondje gebruiken jullie voor het spuiten van een dijkje van botercreme? En welke grootte spuitzak gebruiken jullie?
Als ik eerst het biscuit maak en ga invriezen, dan kan ik 'm denk ik na decoreren niet meer opnieuw invriezen? Tenminste, bij ontdooid vlees kun je het vlees niet opnieuw invriezen, vandaar deze vraag.
Nog even een vraag die misschien eigenlijk ergens anders hoort, maar ik vind het wel makkelijk, de vragen even onder elkaar te zetten:
Bij puzzelplaatjes worden wel zwarte randjes om de poppetjes gemaakt. Waarmee maken jullie die? Met de sugarcraft gun of met een spuitmondje of met decorating gel (wilton sparkle gel of wilton decorating gel)?
Hopelijk kunnen jullie mij helpen en kan ik volgende week mijn eerste taart thuis maken.