Onderwerp: Ganach en Pectinepoeder
Hallo doorgewinterde taardecorateurs,
In september ben ik begonnen met een workshop taartdecoratie bij het Culinair Centrum Beverwijk die gegeven wordt door Tineke Hendrikse.
Nou ik kan toch wel zeggen dat ik aardig aangestoken ben door het virus taartdecoreren. Wat je allemaal wel niet kunt op dit gebied zeg. Ik ben nog maar een broekie wat dat betreft en zie soms even door de bomen het bos niet meer.
Ik heb dit weekend m'n eerste taart gemaakt gevuld en gedecoreerd voor de juffrouw van m'n dochter die een kindje verwacht. Nou hij is helemaal leuk geworden en daardoor ben ik alleen maar nieuwschieriger geworden wat er allemaal nog meer is op dit gebied. Ik kan niet wachten tot ik weer naar Tineke ga op 23 oktober a.s. voor de workshop taartdecoratie met stencils.
Ik heb wel gelijk even een vraagje.
Weet iemand hoe lang je Caramel Ganach (met room gemaakt) kan bewaren en waar je Pectinepoeder kan kopen?