Onderwerp: Slagroomtruffels vraag.
Ik ben aan de slag gegaan met slagroomtruffels maar mijn keuken is momenteel ontploft en de truffels maken lukt ook niet zo soepel.
Hoe kan ik het makkelijker doen? nu doe ik het zo...ik haal de bevroren vulling met coctailprikkertjes uit de vriezer per 5.
De chocolade heb ik gesmolten in een pannetje (eerst werd het 1 grote klomp bleek dus dat het water de pan er boven niet mocht raken opgelost door er slagroom door te doen).
Maar heel vaak glij de vulling toch van mijn stokje af en door de
warmte van de chocolade gaat het rollen door de cacao ook niet goed
Iemand tips? Want ik heb er nog 50 in de vriezer liggen die ik morgen graag wil maken.
AANVULLING: Net 1 geproeft maar volgens mij kan ik ze zo weg gooien want ik vind ze niet te eten veel en veelste veel boter proef ik terwijl ik het recept van hier op de site heb aangenomen.
Iemand nog een ander recept?