Onderwerp: bruidstaart zakt in
Beste mensen,
ik had bruidstaart in bestelling, heb bodem van 40-35-30-25-20-15cm doorsnede van moscovisch mix gemaakt,
Vulling: een laagje botercreme, een laagje banketbakkerroom, een laagje vlaaivulling
Bij 40cm 6douwels dikte van 1cm verplaats en andere 5 , 4douwels dikte van 0.5cm verplaats..iedere taart heb ik kartoonen onder gelegd.
als laatst een lange douwel van boven naar beneden gedaan. alles ging perfect.
tijdens het transport bij locatie ging mijn taart scheef staan, het was niet een beetje maar je kon helaas met bolte oog duidelijk zien, echt jammer voor een bruidstaart..
Kunnen jullie beanwoorden waar ik eventueel verkeerd heb gedaan?
Wat voor mix gebruiken jullie voor een stapel taart (moscovisch /cake mix/biscuit mix)???
Is het mischien te zacht geweest een mosc mix? Of had beter meer douwels moeten gebruiken en douwels goed verdelen overaal in de taart, of was de vulling te zwaar?
Hebben jullie enige idee en advies voor volgende keer??
Alvast bedankt