Onderwerp: kenwood patissier
Ik heb vorige week de kenwood patissier gekregen van mn man.
Wat gebruiken jullie bij het maken van biscuitdeeg en botercreme of andere vullingen
Gebruiken jullie dan de klopper of de garde
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kenwood patissier
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb vorige week de kenwood patissier gekregen van mn man.
Wat gebruiken jullie bij het maken van biscuitdeeg en botercreme of andere vullingen
Gebruiken jullie dan de klopper of de garde
voor biscuit-beslag de ballongarde, voor opkloppen van eiwit en slagroom ook
Voor botercreme de K-klopper.
Veel plezier met je Kenwood
Waarom staat er dan in de handleiding dat de klopper gebruikt moet worden bij het bereiden van taarten of taartmix
't Is maar net wat je zelf prettig vind, ik gebruik de K-klopper voor biscuit.
voortaan kan ik beterr eerst even zoeken in de topics ik zag namelijk dat er al vaker een vraag over gesteld is
ik doe altijd zodra er boter bij komt dan de K klopper. Met de garde wordt het zo lekker luchtig.
groetjes,
sandra
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kenwood patissier
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.