1

Onderwerp: kenwood patissier

Ik heb vorige week de kenwood patissier gekregen van mn man.
Wat gebruiken jullie bij het maken van biscuitdeeg en botercreme of andere vullingen
Gebruiken jullie dan de klopper of de garde

Re: kenwood patissier

voor biscuit-beslag de ballongarde, voor opkloppen van eiwit en slagroom ook

Voor botercreme de K-klopper.

Veel plezier met je Kenwood :)

Groetjes Karine

3 Laatst bewerkt door jolan1982 (13-09-2010 13:13)

Re: kenwood patissier

Waarom staat er dan in de handleiding dat de klopper gebruikt moet worden bij het bereiden van taarten of taartmix

4

Re: kenwood patissier

't Is maar net wat je zelf prettig vind, ik gebruik de K-klopper voor biscuit.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: kenwood patissier

voortaan kan ik beterr eerst even zoeken in de topics :D ik zag namelijk dat er al vaker een vraag over gesteld is  :o

6

Re: kenwood patissier

ik doe altijd zodra er boter bij komt dan de K klopper. Met de garde wordt het zo lekker luchtig.

groetjes,

sandra