Onderwerp: au bain marie
ik wil het glutenvrij recept gaan maken , maar hoe doe je au bain marie?
het gaat om het vogende recept
an zou ik een ander recept nemen.
Voor taartvorm Ø 23 cm
Ingrediënten
4 grote eieren
100 gram witte basterd suiker (witte)
100 gram gezeefde c-mix vanShär
2 theelepels bakpoeder van dr oetker.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Klop de eierenen de suiker 'au bain marie' op totdat de suiker opgelost is en er een schuimende massa ontstaat. (niet te heet laten worden dan gaat het klonteren)
Ikzelf verwarm de eieren van te voren en mix 10 minuten.
Klop de massa nu koud op tot een stevige schuim. Spatel de gezeefde bloem er voorzichtig door.
Stort het beslag in een ingevette taartvorm.
Bak de taartvorm in ongeveer 40 minuten af.
Hoe warm moeten de eieren voor de slamonelle
alvast bedankt