1

Onderwerp: duo penotti & cacao

Ik wil mijn marsepeintaart maken met chocolademousse. Nu wil ik cacao poeder door de cake doen, is dit lekker? En duo penotti als extra laagje. Is Duo Penotti hiervoor geschikt?
Bedankt vast voor jullie reacties!

Leef je leven en volg de weg die bij je past!

2

Re: duo penotti & cacao

Je vraag over de duo penotti kan ik niet beantwoorden. Kan je wel zeggen dat ik vorige week (mijn eerste taartje) gemaakt heb met biscuitmis en cacaopoeder erdoor. In de webwinkel staat bij de biscuitmix hoeveel extra's je erbij moet doen. Succes!

3 Laatst bewerkt door Studio Taart (09-09-2010 07:25)

Re: duo penotti & cacao

Duo Penotti kan, maar maak het dan wel een beetje warm. Als je het niet warm maakt, is het te stug en smeer je je biscuit kapot. Verder is Duo Penotti gewoon erg lekker  :9

En ik doe altijd aan het einde van de mixtijd een paar flinke lepels cacao door de mix heen. Gewoon... op gevoel... Vaak een heleboel en tot op heden heeft niemand dat erg gevonden  ;)

I'm not bossy, I just have better ideas...

4

Re: duo penotti & cacao

Bedankt voor jullie reacties. Ik ga zaterdag er mee aan de slag!
:D

Leef je leven en volg de weg die bij je past!