Onderwerp: duo penotti & cacao
Ik wil mijn marsepeintaart maken met chocolademousse. Nu wil ik cacao poeder door de cake doen, is dit lekker? En duo penotti als extra laagje. Is Duo Penotti hiervoor geschikt?
Bedankt vast voor jullie reacties!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » duo penotti & cacao
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil mijn marsepeintaart maken met chocolademousse. Nu wil ik cacao poeder door de cake doen, is dit lekker? En duo penotti als extra laagje. Is Duo Penotti hiervoor geschikt?
Bedankt vast voor jullie reacties!
Je vraag over de duo penotti kan ik niet beantwoorden. Kan je wel zeggen dat ik vorige week (mijn eerste taartje) gemaakt heb met biscuitmis en cacaopoeder erdoor. In de webwinkel staat bij de biscuitmix hoeveel extra's je erbij moet doen. Succes!
Duo Penotti kan, maar maak het dan wel een beetje warm. Als je het niet warm maakt, is het te stug en smeer je je biscuit kapot. Verder is Duo Penotti gewoon erg lekker
En ik doe altijd aan het einde van de mixtijd een paar flinke lepels cacao door de mix heen. Gewoon... op gevoel... Vaak een heleboel en tot op heden heeft niemand dat erg gevonden
Bedankt voor jullie reacties. Ik ga zaterdag er mee aan de slag!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » duo penotti & cacao
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.