Onderwerp: Stapeltaart = eng!!
Even geleden heb ik een klein stapeltaartje gemaakt, om te proberen..
De onderste was geloof ik 15 cm doorsnee, en de bovenste 10 cm..
Ik had de onderste taart gestut, en natuurlijk was hij heel stevig, de bovenste taart woog natuurlijk niet veel..
Toch vind ik het erg eng om een grotere stapel te maken, en al helemaal om een taart met meer lagen te maken...
Tuurlijk zullen jullie denken: gewoon eens proberen..
Maarja, wanneer maak je nou om te proberen een taart voor een man of 50..
Op een gegeven moment zal er vast en zeker iemand zijn die vraagt of ik een stapel wil maken van 3 of 4 lagen, maar wat nou als hij instort op de dag dat ze de taart nodig zijn, bijvoorbeeld een bruiloft?
Hebben jullie wel eens zo iets mee gemaakt?
Of is een stapeltaart eigenlijk altijd wel stevig als je goed stut?
Vervoeren jullie de taart "gestapeld"of stapelen jullie hem ter plekke?