Onderwerp: help! Koekjes worden toch zacht!
Hallo allemaal,
Ik heb alle topics goed doorgespit, ik moet voor over drie weken 150 koekjes bakken en versieren met fondant voor een opdracht. Heb ik ze afgelopen donderdag gebakken en vrijdagmiddag versierd, en toen proefden we er eentje om te kijken of het goed ging, maar ze zijn nu al zacht! Wat heb ik fout gedaan of hoort dat? Ik heb ze in een taartdoos gelegd met elke keer een laag zilverfolie ertussen en op elke laag een handvol rijst.
Of blijven koekjes sowieso niet knapperig als je ze met fondant bekleed? Ze smaakten niet vies hoor, maar ze waren wel wat zacht. Iemand een ideetje? Anders moet ik ze 2 dagen ervoor maken en dan word ik er denk ik toch druk mee, en er stond in de topics dat ze goed bewaard wel 4 weken goed zouden blijven en dit is maar drie dagen eigenlijk.
Alvast bedankt!
groetjes,
Carola