ja heb geroerd in de pan toen ik suikerstroop wilde maken. dat is dus les 1 dat ik niet meer ga doen.
ik heb alles echt heel vaak nagelopen. Gebruik altijd dezelfde pan, zelfde schaal enz. zelfde kristalsuiker. Kan mezelf wel voor het hoofd slaan dat het gewoon niet meer wil lukken, terwijl het eerst altijd goed ging. Nu heb ik het pas donderdag nodig, dus ik kan gelukkig nog een aantal pogingen wagen. Voor vandaag niet meer, want heb mijn hele voorraad roomboter er doorheen gejaagd.
ik zal ook eens zo'n thermometer aanschaffen, kan ik wat controleren. Nu haal ik de bak van het water af als ik mijn handen er niet meer in kan houden. ( ik kan veel hebben, haal zo eieren uit kokend water
)
In ieder geval bedankt voor het meedenken. Ik print het zo even uit en dan leg ik het naast me bij een volgende poging.
het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. (
www.taartdesign.nl)