1

Onderwerp: aangevette slagroom invriezen

IK wil mijn taart gaan decoreren met aangevette slagroom, kan ik de taart daarna invriezen?

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

2

Re: aangevette slagroom invriezen

niemand???? ik kon het namelijk met de zoekfunctie niet vinden.

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

Re: aangevette slagroom invriezen

ik heb eens geprobeerd een restant van een grote pot mascarpone in te vriezen.
dat kwam er na ontdooien niet mooi uit!
er stond veel vocht op en was geler geworden.
weet niet hoe dat gaat in combi met slagroom.
gr. hansje

4

Re: aangevette slagroom invriezen

Slagroom gaat wel..
Mascarpone doe ik niet... dat gaat brokkelen net al monchou :nooo

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

5

Re: aangevette slagroom invriezen

hm misschien ga ik het eerst met een klein taartje uitproberen, als ik die morgen maak en meteen invries dan kan ik hem er overmorgen ofzo toch weer uithalen en kijken hoe het dan is?

Zou ik ook met alleen slagroom kunnen afsmeren? en dan wel invriezen?

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling