Onderwerp: aangevette slagroom invriezen
IK wil mijn taart gaan decoreren met aangevette slagroom, kan ik de taart daarna invriezen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » aangevette slagroom invriezen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
IK wil mijn taart gaan decoreren met aangevette slagroom, kan ik de taart daarna invriezen?
niemand???? ik kon het namelijk met de zoekfunctie niet vinden.
ik heb eens geprobeerd een restant van een grote pot mascarpone in te vriezen.
dat kwam er na ontdooien niet mooi uit!
er stond veel vocht op en was geler geworden.
weet niet hoe dat gaat in combi met slagroom.
gr. hansje
Slagroom gaat wel..
Mascarpone doe ik niet... dat gaat brokkelen net al monchou
hm misschien ga ik het eerst met een klein taartje uitproberen, als ik die morgen maak en meteen invries dan kan ik hem er overmorgen ofzo toch weer uithalen en kijken hoe het dan is?
Zou ik ook met alleen slagroom kunnen afsmeren? en dan wel invriezen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » aangevette slagroom invriezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.