Onderwerp: bbr
Ik weet niet of mijn berichtje hier goed staat maar als ik bbr zelf maak en laat afkoelen, klopt het dat ik het dan bijna kan `snijden`? zo dik. of doe ik dan iets fout?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik weet niet of mijn berichtje hier goed staat maar als ik bbr zelf maak en laat afkoelen, klopt het dat ik het dan bijna kan `snijden`? zo dik. of doe ik dan iets fout?
Ik laat het altijd roerend afkoelen.... misschien helpt dat?
is het dan minder `dik`?ik kan het niet eens uitsmeren, heb het in stukjes tussen mijn taartje gedaan....
Hmmm hoe heb je het gemaakt dan?
hoi
als het afgekoeld is doe ik altijd even de mixer er door.
Gr
ja klopt is bij mij ook.. Daarom maak ik er altijd Zwitserse room van.. Opgeklopte slagroom erdoor mixen dan is het ook wat luchtiger..
ik heb het recept van tartacadabra gevolgd...zag er best goed uit.
maar niet zo mooi geel,teweinig eigeel??(als ik dan naar het recept hier op het forum kijk met zo`n mooie foto....)
Probeer er anders nog eens een paar uit tot je je favoriet gevonden hebt. Dat doe ik ook met veel recepten
maar het recept van hier of van tartacadabra zit toch geen verschil???
Geen idee, ik heb ze nog nooit bekeken. Ik heb mijn eigen recepten hier en daar vandaan gevist.
@Koekje: als de banketbakkersroom te dik uitvalt moet je volgende keer gewoon een paar gram minder maizena in het recept gebruiken.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.