Deze vond ik in het desbetreffende mailtje, dus hier het recept compleet, ik heb alleen de glycerine niet gedaan, want die had ik niet in huis.
Uit het mailtje van Suuz:
Hier nog een ander receptje van PME:
200 gram shortening
500 gram poedersuiker
3 eetlepels melk
1 theelepel glycerine
1 eetlepel meringue poeder
1 theelepel boter aroma
1 theelepel vanille
Dat boter aroma zou het ook kunnen zijn, dat dat ervoor zorgde dat het zo "rubberig" bleef smaken. En ik heb blue band nog niet geprobeerd.
Misschien heb ik wel hoge eisen hoor.
Lekkere smaak
liefst geen korrelige structuur van de poedersuiker
En stevig
En houdbaar buiten de koelkast voor 2 dagen bij kamertemp...
Het is wat.
Nu doe ik 1.2.3 swiss meringue botercreme om af te smeren gewoon en dan van de 3 boter is 2 en half room en half blueband
Dat geeft al een stevigere structuur. Maar heb er nog maar 1 mee bekleedt en die was voor eigen gebruik, dus ik wil nog wat meer testen....
Als ik op internet zoek naar crusting botercreme, kom ik alleen maar recepten tegen met shortening. Maar daar moet ik ook nog een keertje voor gaan zitten..
Drukdruk 
Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/