Onderwerp: spoed.! warm storten of eerst afkoelen
de titel zegt t al
mijn eerste echte taart moet nog 7 min in de oven
nu vroeg ik me ineens af
moet ik hem warm uit de vorm halen (Bakpan)
of eerst af laten koelen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoed.! warm storten of eerst afkoelen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
de titel zegt t al
mijn eerste echte taart moet nog 7 min in de oven
nu vroeg ik me ineens af
moet ik hem warm uit de vorm halen (Bakpan)
of eerst af laten koelen?
Gelijk eruit halen op een rooster storten af laten koelen en dan in plastic inpakken..
dank je wel
mislukt..
onderkant blijft erin zitten
bovenkant komt er wel uit..
nu in 2en dus..
mislukt..
onderkant blijft erin zitten
bovenkant komt er wel uit..
nu in 2en dus..
heb je bakpaier op de bodem gedaan ???
helpt tegen het plakken...
PIEP
ik dacht dat dat bij zo'n pan niet hoefde...
heb hem ook niet ingesmeerd met boter
Wat ik gebruik is de anti aanbak spray van dr oetker, werkt altijd
dank je wel.
heb t volgens mij aardig opgelost.
heb er een houten snijplank opgezet dus hij is in ieder geval recht
maar niet zo hoog.
ach boeiend.. voor de eerste keer.
ben allang blij dat ie gaar is ed
Als ie een beetje recht doormidden is gescheurd, hoef je tenminste niet meer te zagen... (probeer een positieve instelling te hebben
)
Ik laat 'm altijd 5 minuutjes staan dan is de taart volgens mij wat minder breekbaar geworden omdat 'ie niet zo bloedheet meer is....
En inderdaad even een rondje bakpapier onderin en de spuiten met anti-kleefspray.
Ik heb dat probleem ook een paar keer gehad. Bakspray is geen vriend van mij. Ik vond hier op het forum een recept voor "pan ease" en sindsdien vliegen ze de pan uit!!
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=59335
Succes
Crumbcoaten!!!
Heb ik zojuist geleerd, is al de 2e topic waar ik dit woord gebruik, maar t moet goed te doen zijn!!!
Vullen en afsmeren met Buttercream stevig.
Groetjes
Ik vet eigenlijk altijd in met blueband . Gewoon stukje afsnijden en lekker insmeren met je vingers. Werkt ook erg prima, en daar hoef je niks voor te maken, heb je altijd in huis
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoed.! warm storten of eerst afkoelen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.