Onderwerp: Wat voor suiker?
Hallo allemaal,
Wat voor soort suiker moet je gebruiken als je biscuitdeeg wilt maken.
De ene keer lees ik suiker en de andere keer staat er basterdsuiker?
Alvast bedankt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat voor suiker?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
Wat voor soort suiker moet je gebruiken als je biscuitdeeg wilt maken.
De ene keer lees ik suiker en de andere keer staat er basterdsuiker?
Alvast bedankt.
Ik gebruik(te) gewoon kristalsuiker
(verleden tijd, want nu gebruik ik mix )
Hoi Hoi,
ik gebruik altijd basterdsuiker (licht of donker). Ik vind dat het makkelijker oplost in de eieren. Basterdsuiker is namelijk al wat vochtig van zichzelf. En smaakt lekkerder, als de lichte of donkere gebruikt.
Maar verder maakt het niet uit wat voor suiker je gebruikt.
groetjes Sasjenka
Ik gebruik gewone suiker. Nooit problemen mee.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat voor suiker?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.