1

Onderwerp: Wat voor suiker?

Hallo allemaal,

Wat voor soort suiker moet je gebruiken als je biscuitdeeg wilt maken.
De ene keer lees ik suiker en de andere keer staat er basterdsuiker?

Alvast bedankt.

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

2

Re: Wat voor suiker?

Ik gebruik(te) gewoon kristalsuiker :)

(verleden tijd, want nu gebruik ik mix ;))

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Wat voor suiker?

Hoi Hoi,

ik gebruik altijd basterdsuiker (licht of donker). Ik vind dat het makkelijker oplost in de eieren. Basterdsuiker is namelijk al wat vochtig van zichzelf. En smaakt lekkerder, als de lichte of donkere gebruikt.

Maar verder maakt het niet uit wat voor suiker je gebruikt.

groetjes Sasjenka

4

Re: Wat voor suiker?

Ik gebruik gewone suiker. Nooit problemen mee.

Dat is toch een TAART waard!