Onderwerp: Meringue botercrème
Als je klaar bent met de Meringue botercrème ziet hij er dan net zo uit als slagroom geklopt zo dik dus of stijf hij op in dekoelkast hij blijft zo vloeibaar bij mij .
groetjes joke
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Meringue botercrème
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als je klaar bent met de Meringue botercrème ziet hij er dan net zo uit als slagroom geklopt zo dik dus of stijf hij op in dekoelkast hij blijft zo vloeibaar bij mij .
groetjes joke
Heb je wel lang genoeg geklopt? Het ziet er bij mij uit als dikke creme, maar niet zo stijf dat je er pieken in kunt trekken. In de koelkast wordt het vrij hard.
welke heb je gemaakt?
ik vind je 1-2-2 namelijk ook best vloeibaar vergeleken met andere botercremes, 1-2-3 is wel weer een stuk steviger
140 gram eiwitten
280 gram kristalsuiker
280 gram roomboter dit heb ik gebruikt hoelang moet je ongeveer mixen
gr joke
Ik maak altijd de mbc naar recept van de koekjesfee en die is buiten de koelkast lekker zacht maar zeker niet vloeibaar. Er is wel eensstadium tijdens het mixen dat het net karnemelk lijkt maar dan ga je gewoon door totdat het weer een creme is.
Hoelang je moet mixen hangt ook van de omgevingstemperatuur af.
Succes!
als ik hem maak doe ik meestal iets meer boter, ongever 350 gr en dan is het na het kloppen een dikke creme. In de koelkast wordt hij steviger, maar is dan niet erg makkelijk smeerbaar.
heb je het eiwit wel lang genoeg opgeklopt? Want als je dat niet doet dan blijft ook de 1-2-2 erg dun...
Ik gebruik altijd de 1-2-2 varian en spuit er zelfs dijkjes mee! Stevig genoeg hoor
Nou na lang door mixen is het toch gelukt hoor .
En kan alleen maar zeggen wat is die lekker
gr joke
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Meringue botercrème
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.