ik lees regelmatig dat Nigella's, niet te mislukken cupcakes, mislukken.
Misschien onderstaand recept proberen?
250 gram bruinebasterdsuiker of gewone suiker
250 gram eieren (ongeveer 5 eieren maat L)
250 gram zelfrijzendbakmeel
250 gram roomboter (kamertemp)
1 zakje vanillesuiker.
roomboter met suiker en vanillesuiker kloppen todat deze goed romig is.
Daarna 1 voor 1 de eieren toevoegen en steeds goed mixen
zelfrijzend bakmeel zeven en daarna toevoegen, weer goed mixen!
Daarna met dit mengsel de cc vullen voor 3/4 en dan in een voorverwarmde oven op 180 graden bakken voor zo'n 20 a 25 minuten. (na 20 minuten even controleren met een coctailprikker)
Ze CC worden niet heel donker van kleur maar smaken heerlijk! En ze zijn bij mij nog nooit mislukt!
Al je het lekker vind dan kun je ook nog rozijnen toevoegen (in een deel van het beslag). Dat is ook erg lekker 
Liefs, Zanoni