Onderwerp: tremperen
hoi mensen,
Ben iedere keer zomaar wat aan het zoeken in het forum en kom dan nogal eens wat tegen waar ik wat aan heb enzo Tja beginneling dus dan zijn alle tips welkom he.
Nou kwam ik dus terecht bij het tremperen. Begrijp dat het niet moet maar wel kan en dat je het met veel verschillende dingen kan doen.
Gister mijn 1e taart gemaakt waarbij ik het niet gedaan heb. Vandaag ga ik mijn 2e taart opmaken en ik dacht: wil dat toch eens doen. Mag er zelf ook een stukje van eten dus kan ik gelijk proeven hoe dat smaakt.
Ik wil een mbc maken met een gesmolten butterscotchreep en een aardbeienmouse.
Wat kan ik hierbij gebruiken om te tremperen? Heb niet zo heel veel bijzonders in huis op zich. Wel ranje in 2 of 3 smaken, een paar aroma's maar die zijn daar niet zo geschikt voor geloof ik toch? en een hele kleine voorraad drank (safari, vieux, bessen, daar houd het zo ongeveer wel mee op).
Ff naar de winkel om iets te halen is op zich niet erg maar niet iets heel groots of duurs wat ik maar 1 of 2x gebruik.
Ben benieuwd naar de voorstellen.
groetjes jacqueline