1

Onderwerp: icing rozen smelten/blijven zacht

hallo

Ik heb gisteren voor het eerst rozen gemaakt met de wilton-icing uit de shop. Maar terwijl ze op het bakpapier lagen te drogen leken ze wel te smelten. Ventilator in de buurt gezet alhoewel het niet echt warm binnen was. Ook nu,na een hele nacht drogen, zijn ze nog erg zacht.
Moet ik door deze icing iets van tylose ofzo doen? Want als ik zelf royal icing maak, heb ik hier geen last van.

B.v.d, groet sil

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

2

Re: icing rozen smelten/blijven zacht

bij de omschrijving staat dat het niet uithardt dus dat kan wel kloppen. Het is ook decorting icing en geen royal icing......  :s

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: icing rozen smelten/blijven zacht

Mirjam, dank je.
Ik raak af en toe het spoor een beetje bijster van alle producten en recepten. :think:

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

Re: icing rozen smelten/blijven zacht

Icing is een verzamelnaam voor veel smeersels die je tussen en op je taart smeert :Y Royal Icing, Ready to roll Icing (rolfondant), buttercream icing etc etc etc

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs