Onderwerp: Machtige taart
Ik krijg wel vaak commentaar dat mijn taart zo machtig is. Heeft iemand een ideetje hoe ik dat kan veranderen? Ik hoor namelijk steeds over luchtig enzo, maar als ik taart bak ligt hij altijd zo zwaar op de maag... Laatst mergpijpjes gemaakt, gewoon biscuit, botercreme en marsepein. Niemand hoefde meer lunch...
Ik vul altijd al expres met kleine dunne laagjes, ik smeer ook dun af. Ik rol de marsepein redelijk dun uit...
Iemand nog tips voor het bakken? Ik gebruik de mix van de webshop, volg het recept zoals het erop staat, doe mijn eieren eerst even in een bakje warm water, mix ongeveer 10 minuten (niet altijd, want heb gelezen dat het niet boven de mix-dingen (hoe heetten die???) uit mogen komen, dat gebeurt bij mij na een minuut of 6).
Iemand tips hiervoor?
Alvast bedankt
Ohw ja, wist niet goed waar ik deze in moest plaatsen, aangezien het gaat om het bakken, vullen, bekleden en een beetje decoreren...
Als ik niet goed sta, sorry!