Onderwerp: Hoe moet dat nou: blanda--> hoe en hoe lang?
Hallo allemaal,
Ik heb al gezocht op forum maar begrijp het toch niet helemaal...
Ik wil zo'n zwanger buikje maken weet je wel...
Een paar vragen:
1. Welke maten gebruik je nou voor borsten en buik?
2. Kunnen die blanda alluminium schalen echt in de oven? Ik maakte de bolvormen namelijk door een ronde cake in plakken te snijden en dan te 'vormen' in de koelkast. Mijn manier lijkt me dan veel omslachtiger als je de blanda-schalen gewoon in de oven kunt doen.
3. En als die blanda-schalen dan in de oven kunnen, hoe laat je die dan rechtop staan, zonder dat ze 'omrollen' en het beslag er uit stroomt?
4. En wat zijn de baktemperaturen, baktijden, en plaats in oven per maat, want ik lees allerlei doemscenario's...
Ik heb een heteluchtoven...
Alvast bedankt!
Groetjes Geeke