Onderwerp: Verschillende problemen met biscuit.. Help!? :(
Hoi!
Als echte beginner is het me nog geen 1 x gelukt om het biscuit te krijgen zoals het hoort. De problemen die ik tegen kom zijn:
1) taart zakt helemaal in
Ookal had ik een taartje van 15 cm al een uur(!) in de oven gehad met een geleidelijk oplopende temperatuur e.d.
2) biscuit is een soort erg dikke pudding geworden na het bekleden.
Na het bekleden, de volgende dag bij het eten was de bovenste laag ontzettend dik en 'hard' geworden.
Wat doe ik fout? Ik laat de temperatuur al oplopen, dit ging de laatste keer redelijk, maar toen werd het dus hard en dik.
- Is de taart misschien nog niet genoeg afgekoeld?
- Is de vulling misschien te soppig?
- Zijn de verhoudingen van het biscuit misschien niet goed?
Ik vind het zo jammer dat het steeds mislukt Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
Alvast bedankt voor het lezen.
Gr Kelly