sorry tis een mascarpone cake! En misschien heb je ook niet alle benodigdheden in huis, want je moet ook tarwegriesmeel en limoen hebben bijvoorbeeld. En er komt geen chocolade in voor...
Maar hier komt ie:
Mascarponecake
Voor een springvorm van 20-22 cm
Voor het cakedeeg heb je nodig:
1 limoen
50 gr zachte boter
100 gr poedersuiker
2 el zaxht tarwegriesmeel
250 gr mascarpone
300 gr magere kwark
2 eieren
vet voor de vorm
Verwarm de oven voor en vet de springvorm in.
Was de limoen met heet water en droog hem af. Rasp de schil en pers het sap uit.
Roer de boter, poedersuiker, het griesmeel en limoensap en de limoenschil door elkaar. roer eerst de mascarpone en dan de kwark en dan de eieren een voor een er doorheen.
Doe de kwarkroom in de vorm en bak de cake in 35 min op 200 (heteluchtoven 180 gr)
Haal hem als ie wat is afgekoeld uit de vorm en laat hem helemaal afkoelen.
Trouwens, zie net erbij staan dat je ipv tarwegriesmeel vanillepuddingpoeder diir de kwarkroom kunt roeren en ipv de limoen kun je een (onbespoten) citroen of sinaasappel gebruiken