Onderwerp: Frosty sheet of Icing sheet? En hoe 'stansen' en bevestigen
Hallo,
Binnenkort wil ik cakejes maken met een foto er op.
Ik weet niet goed of ik de foto's het beste op icing sheet of op frosty sheet kan laten printen. (Ouwel vind ik geen optie)
De 'schildjes' mogen best stevig zijn.
Ik wil ze nog op een ondergrond van marsepein bevestigen en het liefst zodat de kleur van de marsepein niet doorschijnt. Ook vind ik het belangrijk dat de foto niet gaat bobbelen.
1) Welke keuze zal het meest geschikt zijn?
2) En hoe bevstig ik de foto plaatjes het beste op de marsepein ondergrond?
3) Kun je ook hierbij vooruit werken? Normaal maak ik de marsepeinen rondjes voor op de cakjes namelijk al een week voor de verjaardag. Kun je ze ook mét een fotorondje er op een week wegleggen (in huishoudfolie etc.)?
4) En hoe maak je mooi rondjes van zo'n A4 sheet? Kun je ze uitstansen, zoals je ook met een metalen uitstekertje rondjes uit een uitgerolde lap marsepein 'draait'/duwt? Of moet je echt knippen?
Alvast bedankt voor jullie advies en hulp!