1

Onderwerp: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Niet de eerste keer dat ik erin bak... wel de eerste keer dat ik vandaag 2x probeer em gaar te krijgen en dat ie niet lukt... HELP...!!!


http://i36.tinypic.com/35lyamu.jpg

Kijk voor al mijn creaties ook eens op http://taartenvanbianca.hyves.nl/

2 Laatst bewerkt door menniej (03-08-2010 17:20)

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Jeetje wat vervelend :( maar nu kun je wel lekkere balletjes of lollies maken  :9
Ach wat jammer nou... :lol:

*edit* ohnee muts.... hijs nog niet gaar he... :+

Groetjes, Mandy        www.datzitgebakken.hyves.nl/
Carpe Taart!

3

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

je bent niet de enige hoor
ik heb al 4 keer geprobeerd er cake in te bakken en nooit gaar 'de laatste keer biscuit deeg maar net aan gaar .
ik heb er ook geen oplossing voor maar je bent inieder geval niet alleen
gr nelly

4

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Een Blanda moet best lang in de oven.
Ik bak de 20 cm op 150 gr hetelucht ca. 48 min. Even voelen, als het niet meer indeukt is het goed.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

5

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Ja dat klopt de bland laat ik ook langer in de oven ook op 150 graden en ik heb een hetelucht oven :Y  als ik het bak in de combi dan duurt het zelfs nog langer :s dus voordat je het uit de oven haal goed controleren en als het nog niet gaar is de temp lager zeten en blijven controleren  :)

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

6

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Ik heb laatst een bolletje gemaakt en die heeft op 175graden zeker 60minuten gestaan.

Mss is een heating core handig voor deze vormen maar die heb ik nog niet

7

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Ik kreeg de blanda in het begin nooit gaar (heb ik ooit een topic over geopend). Nu gebruik ik een bloemnagel voor het geleiden van de warmte en dat gaat perfect!

Belgische webshop taartdecoratie en bakkerij grondstoffen - www.prettysweets.be

8

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Ik bak de blanda 13 minuten op 150 graden, 13 minuten op 165 graden en 13 minuten op 180 graden en het gaat perfect.
Het is nog nooit fout gegaan!

Groetjes, Patricia

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Bedankt voor de tips... ga het snel nog eens proberen.. gelukkig was het geen haast klus... Lang leve het goed plannen!!!

Kijk voor al mijn creaties ook eens op http://taartenvanbianca.hyves.nl/

10

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Idd lang in de oven en als de bovenkant al goed donker word dan even een aluminiumfolietje erover heen leggen ;)

Groetjes Mimi

11

Re: waarom heb ik dit nu met mn blanda

Kan het ook aan de mix liggen??? Heb er vandaag een gemaakt... met de taartenmix van de molen uit oud zevenaar... geen enkel probleem... advies van aluminium folie wel in mn achterhoofd houdend!!!!

Kijk voor al mijn creaties ook eens op http://taartenvanbianca.hyves.nl/