Onderwerp: vraagje over de after-eight vulling
er staat in het recept 400 gr slagroom, is dat gewone room in een doosje of opgeklopte slagroom?
Vivke
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraagje over de after-eight vulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
er staat in het recept 400 gr slagroom, is dat gewone room in een doosje of opgeklopte slagroom?
Ik heb dit weleens gemaakt met bon bon bloc gaat op dezelfde manier en is gemaakt met ONgeklopte slagroom. Enneh 1 tip wees niet te ongeduldig want het heeft soms even nodig om in te dikken.en wat ik ook heb gemerkt is dat het beter mengt als je eerst het mengsel laat afkoelen en dan pas mixt met de suiker en klop fix.
Suc6 en ben benieuwd naar het resultaat lijkt mij erg lekker
ik heb em nacht in de koelkast gezet voordat ik de klopfix erbij deed en dat werkte prima
ik ga hem nu ook maken, dan kan die de hele nacht in de koelkast
ipv after-eights ga ik bounty gebruiken
Ik heb gewoon zo'n bakje kant en klare slagroom gebruikt met gelatine erbij en dat werkte eigenlijk prima?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraagje over de after-eight vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.