1

Onderwerp: vraagje over de after-eight vulling

er staat in het recept 400 gr slagroom, is dat gewone room in een doosje of opgeklopte slagroom?

Groetjes,
Vivke

2

Re: vraagje over de after-eight vulling

Ik heb dit weleens gemaakt met bon bon bloc gaat op dezelfde manier en is gemaakt met ONgeklopte slagroom. Enneh 1 tip wees niet te ongeduldig want het heeft soms even nodig om in te dikken.en wat ik ook heb gemerkt is dat het beter mengt als je eerst het mengsel laat afkoelen en dan pas mixt met de suiker en klop fix.


Suc6 en ben benieuwd naar het resultaat lijkt mij erg lekker

I love the tree C's: Cakes, Chocolate and Candy.

3

Re: vraagje over de after-eight vulling

ik heb em nacht in de koelkast gezet voordat ik de klopfix erbij deed en dat werkte prima

groetjes Wendy

4

Re: vraagje over de after-eight vulling

ik ga hem nu ook maken, dan kan die de hele nacht in de koelkast
ipv after-eights ga ik bounty gebruiken

Groetjes,
Vivke

5

Re: vraagje over de after-eight vulling

Ik heb gewoon zo'n bakje kant en klare slagroom gebruikt met gelatine erbij en dat werkte eigenlijk prima?