1

Onderwerp: icing spuiten

Ik ben momenteel bezig met het maken van een oililytaart. Kan iemand me zeggen of ik de icing al kan spuiten en dan in de koelkast kan zetten of dat ik de icing op het laatste moment op moet spuiten (en moet dusten). Even als aanvulling: ik heb zowel marspein als fondant gebruikt.......

2

Re: icing spuiten

Ik weet het niet, maar zou het graag willen weten...even uppen :)

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/

3

Re: icing spuiten

Icing dusten is lastig. Je kunt je taart wel met icing en al in de koelkast zetten, maar je kunt pas dusten als de icing keihard is, en in de koelkast hard het minder snel uit, als je hem uit de koelkast haalt, krijg je weer condens en kun je ook niet goed dusten. Als je de gouden randjes van de oilily taart bedoelt, die maken de meesten volgens mij met fondant/marsepein en een sugargun, dat kun je wel gelijk dusten.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: icing spuiten

Het zal misschien te laat zijn voor de topicstarter, maar ik ben toch blij met het advies :)
Dankjewel!

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/